Hírlevél írás: Mennyire vagy kitartó?

Tárgy: <Keresztnév>, Te mennyire vagy kitartó a sportban és/vagy a marketingben?

 

Kedves <Keresztnév>!

Az élet egy hullámvasút. Igaz ez létünk minden területére. Főként egy vállalkozó mindennapjaira. Könnyen szembe találhatjuk magunkat kisebb-nagyobb kihívásokkal és egy kudarc könnyen elbizonytalaníthat, csorbát ejtve önbizalmunkon és elszántságunkon.

“Meggyőződésem, hogy a tényezők fele, ami elválasztja a sikeres és sikertelen vállalkozókat, az a tiszta kitartás”

Steve Jobs

És milyen igaza van. A kitartásban rejlik az erő. Nem szabad feladni, még akkor sem, ha néha vannak mélypontok az életünkben. Ilyenkor is mindig a cél lebegjen a szemünk előtt. Jusson eszünkbe az álmunk, vágyunk, az amiért bele kezdtünk vállalkozásunkba.
Ha nincs motivációnk, olyankor jól jöhetnek pozitív, inspiráló, bölcs könyvek, cikkek és storyk sikeres emberektől. A lényeg, hogy sose add fel! Légy mindig és minden körülmények között kitartó!

Van egy jó hírem. Bizonyított tény, hogy azok az emberek, akik edzenek rendszeresen, kitartóbbak az élet minden területén, mint pl. a munkájukban, vállalkozásukban is. Ezen felül sokkal kreatívabbak -ami egy üzletben mindig előny-, illetve tisztább aggyal tudnak gondolkodni. Jóval több ötletük támad és merészebbek is, nem sportoló társaiknál. Továbbá sokkal vállalkozóbb szelleműek vagyunk és bátrabbak, ha egyaránt törődünk testi és szellemi fittségünkkel.

Azt is tudjuk már nagyon régóta, hogy a fent említett példákon kívül a sportnak megszámlálhatatlan pozitív hatása van, abszolút jótékony az egészségünkre is.

Mind ezek mellett fontos odafigyelni a megfelelő táplálkozásra és ha ezeket a tanácsokat betartjuk, akkor egy hosszú, egészséges, fitt életünk lehet, ami még a vállalkozásunkat is előrébb viheti, mivel edzés után rengeteg kreatív marketing ötletünk születhet.

A fentieket összevetve azt javaslom, hogy kezdj el sportolni (amennyiben eddig még nem tetted) és rendszeresítsd a mindennapjaidba.

Motivációként nézd meg az alábbi videót, katt a linkre ====>

Legyen szép napod,

Üdvözlettel
…………….

Légy kitartó!

Sportra és Egészségre Fel!

gazdag-aliz-kicsi-2

Gazdag Alíz
Virtuális online marketing asszisztens

Tetszett a referencia munkám?
Neked is segíthetek virtuális asszisztensedként?